| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
aniamatysiak
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 23:05 Temat postu: no pewnie, ze się podziele wrażeniami ;) |
|
|
Miałam okazję być na koncercie Grupy MoCarta w Bydgoszczy Była to impreza z okazji 10 urodzin Plusa.
I mam wyjątkowe wspomnienia, gdyż to ja zostałam zaproszona na scenę przez pana Filipa Pamiętam, że gdy pan Filip zszedł na widownie z dodatkowym frakiem przewieszonym przez ramie pomyślałam, iż idzie pewnie po jakiegoś mężczyznę. A tu podszedł prosto do mnie i mojego chłopaka. Byłam pewna, że to on jest celem, aż nagle usłyszałam: czy mogę panią prosić Byłam w ciężkim szoku. Kolana trzęsły mi się jeszcze z godzine po zejściu ze sceny Ale bynajmniej już do końca wieczoru byłam rozpoznawalna, zeby nie powiedzieć pokazywana palcami
Było to przeżycie, które długo będę wspominać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 23:05 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 10:00 Temat postu: |
|
|
Wspaniale! Gratuluję! Mogę powiedzieć, że zazdroszczę trochę... Też mi się zawsze marzyło by wystąpić z Grupą na scenie, ale ponieważ znam dobrze większość ich utworów - pewnie spaliłabym numer na wstępie, bo nie byłabym "naturalna".
Czy tym numerem była może "Samba na jedną nutę"?
Adminka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aniamatysiak
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 11:56 Temat postu: |
|
|
Dokładnie byla to samba na jedną nutę i ja całe szczescie jeszcze tego numeru nie znałam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AniaJu
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 23:49 Temat postu: "wszystkie barwy lipca znajdziesz w Kołobrzegu" |
|
|
Trochę to odległy czas, bo wakacje, lipiec... ale miło powspominac sobie zimą, jak to GMC zajechała latem do miasta koło brzegu Bałtyku...
Prawdę mówiąc, byliśmy nieco zdegustowani frekwencją, bo naoglądaliśmy się w tv przepełnionych sal rozmaitej pojemności, a tu w zapomnianym kołobrzeskim amfiteatrze zebrała się garstka melomanów. Tuż przed samym koncertem przyszło jednak ich więcej i już było raźniej - ponad 2/3 widowni obsadzone ciekawymi wrażeń przedstawicielami wszystkich pokoleń.
Nie rozglądałam się kto jest najstarszy lub najmłodszy, ale nasz niespełna 3-letni Dominik najgłośniej jak mógł wtórował dzieciom i ojcom w piosence o badylu!
I był jeszcze jeden numer, którego w żadnym nagraniu tv nie widziałam wcześniej: Muzycy robili sobie zdjęcia z publicznością, tzn. ustawiali się tyłem do widowni, a jeden z nich "pstrykał" aparatem. Ciekawe, czy przypadkiem aparat miał baterie...? Może gdzieś jednak są te zdjęcia... Miałabym wielką ochotę je zobaczyc...
A tym, co najbardziej urzekło mnie i mojego męża w tym całym zdarzeniu, to ogromna życzliwośc i serdecznośc Artystów. Nie "odbębnili" programu na prowincji (no bo trudno bębnic na skrzypcach ) i tak miło potraktowali wszystkich autografami, że naprawdę byliśmy wzruszeni.
A gdy na scenę wchodziła znajoma dziewczynka ze szkoły muzycznej, poczułam się, jakbym sama została na nią zaproszona. To bardzo miły gest w stronę publiczności.
Jeśli kogoś zainteresowałyby zdjęcia z tego koncertu, to odsyłam do www.kolobrzeg.pl/galeria na pierwszym jest Dominik w bluzce w nibiesko-białe paski. _________________ DoReMiFa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olga
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 15:21 Temat postu: |
|
|
weszłam sobie z ciekawości - proponuję zlinczować autora tamtego kołobrzeskiego forum za karygodny błąd w pisowni! _________________ 'Kpić z bliźnich wolno tylko temu, kto ich prawdziwie kocha'
J.W.Goethe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AniaJu
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 18:01 Temat postu: takie tam... stożki... |
|
|
...że Perła "bałtyku" nie wielką literą czy MOZARTA wg oryginalnej pisowni nazwiska Mistrza naszych Idoli?
Oj, Olga, nie czepiaj się, zaraz tam "zlinczowac"! Może to dyslektyk jaki...
To forum nie jest od wyłapywania ortografów
A'propos, prowadzący imprezę Otwarcie Lata 2006 powiedział kilga razy, że dużo ludzi przyjechało do Kołobrzega Chyba mu się z Tarnobrzegiem pomyliło. I to było śmijeszyne
Nie, żebym się naśmiewała zaraz, nieee... _________________ DoReMiFa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olga
|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 13:33 Temat postu: |
|
|
Nie no, owszem, chwalić autora, że ma pojęcie jak się prawidłowo pisze "Mozart", ale że napisał tak w tym wypadku - znaczy się, że nie wie o czym pisze i okazuje tym samym brak szacunku dla Artystów, co karygodnym jest. Rzekłam  _________________ 'Kpić z bliźnich wolno tylko temu, kto ich prawdziwie kocha'
J.W.Goethe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaaarola

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 09:17 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładnego ma pani synka  _________________ Regenerator kocha Jah Jah |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kacha

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 19:52 Temat postu: |
|
|
bardzo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rainbowwwwwww
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 13:22 Temat postu: |
|
|
Miałam okazje być wczoraj na zakonczeniu konkursu Od MoCarta do Mozarta w Warszawie Grupa MoCarta była jurry , ja uczestniczką na zakonczenie rozdania nagród był ich wystep , uśmiałam się do łez, to nie to samo co w telewizji na żywo jest naprawde niesamowicie , takie emocje ;D na koniec szczerze wzruszyłam sie ze ich poznałam zrobiłam sb zdjęcie i mam niesamowita pamiatke <3 _________________ <3 <3 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vogij80127
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2025 20:01 Temat postu: |
|
|
Excellent post! It’s rare to find content that is both informative and engaging at the same time. This really kept my attention throughout. 신용카드 현금화 _________________ qwfwfwfwf |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2025 20:01 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |